Naturland tanca el pont del Pilar fregant el ple d’ocupació

El diumenge i el dilluns s’ha arribat al 100% d’ocupació, mentre que el dissabte i el dimarts s’han assolit xifres del 80%

Comentaris

Instal·lacions de Naturland.
Instal·lacions de Naturland. naturland

Naturland tanca el denominat pont del Pilar amb xifres que l’ecoparc lauredià considera “molt positives”. Dels quatre dies de pont, diumenge i dilluns s’ha ocupat al 100% i els altres dos, s’ha arribat al voltant del 80% de capacitat. Naturland segueix obert els caps de setmana del mes d’octubre i fins a l’1 de novembre amb les activitats de la temporada d’estiu i amb els serveis de restauració bàsics.

 

Les previsions per al mes de novembre són d’obrir els caps de setmana només l’activitat del Tobotronc, amb el servei de restaurant de la Borda de Conangle, mentre es realitzen tasques de manteniment de la resta d’infraestructures de cara a l’inici de la temporada d’hivern. Mentrestant s’han programat tot un seguit de variades activitats.

En relació a la temporada de neu i a la posada en marxa de l’estació d’esquí de fons, Naturland serà present a la Fira d’Andorra la Vella posant a la venda els forfets de temporada d’hivern a preu promocional i un nou abonament anual que permetrà l’accés a l’estació d’esquí de fons, a Naturland Bike Center i que també inclourà l’entrada Aventura.

Comentaris (4)

Trending