Naturland afronta l’estiu amb l’objectiu de superar els dos milions de facturació del 2021

El parc temàtic aposta per noves activitats ja dins del bosc, com el Forest Line i el Circuit Esquirol, i es marca com una bona dada créixer un 10%, tot i ser “prudents” davant el context inflacionista provocat per la guerra a Ucraïna

Xavier Ajona ha presentat també el video de la campanya promocional d'aquest estiu.
Xavier Ajona ha presentat també el video de la campanya promocional d'aquest estiu. G. P.

Naturland afronta la segona temporada d’estiu sota la nova denominació amb l’objectiu de consolidar la marca però també de seguir l’evolució dels darrers temps, que es considera positiva. La fita, amb el permís de la inflació i els efectes de la guerra a Ucraïna, és superar en un 10% els dos milions de facturació i els 70.000 visitants de la campanya passada. A banda de les noves activitats, des del parc temàtic s’aposta també per oferir una nova opció d’allotjament, amb la reforma que s’ha fet a la Borda del Conangle, amb vuit habitacions.

El director de Naturland, Xavier Ajona, ha estat l’encarregat de presentar les principals novetats pel que fa a les activitats de cara a la campanya estiuenca de les instal·lacions de la Rabassa. En aquest sentit, ha volgut destacar el fet que a la cota 1.600 s’aposta per entrar directament al bosc i no només emprar l’espai de l’antic camp de tir. Es fa amb dos recorreguts al seu interior. Un, el Forest Line, amb una mena de tirolina en altura, entre 3 i 7 metres, d’un mig quilòmetre de recorregut. L’altre, el circuit esquirol, sobre xarxes elàstiques.

Una altra de les novetats serà una nova opció d’allotjament: la Borda del Conangle, a la cota 2.000, s’ha reformat i s’oferiran fins a vuit habitacions

També s’estrenarà l’skilide, una proposta similar als trineus, amb quatre pistes de 44 metres de llargària i el tubbing es trasllada a la cota 1.600. Pel que fa als 2.000 metres d’altura, hi haurà nous itineraris per al Bike Center. Vuit més, fins als tretze. I els més petits tindran una activitat amb mini tractors.

“Afrontem l’estiu amb quatre objectius: seguir potenciant la marca, millorar el conjunt d l’oferta, mantenir les activitats relacionades amb l’entorn i buscar un alt grau de satisfacció dels clients”, ha explicat Arjona, que s’ha volgut mostrar “prudent” a l’hora de fer previsions de xifres. Ho ha de ser, ha indicat, pel context existent. Cert, la pandèmia va a la baixa, però la inflació està disparada i també hi ha els efectes de la guerra a Ucraïna. “Hem de veure com afecta el moviment de la gent”, ha apuntat.

Tot i això, ha recordat que la passada campanya van generar una facturació de dos milions d’euros, amb 70.000 visitants -amb moltes jornades a plena capacitat-. Al seu entendre, millorar en un 10% aquestes dades seria ja “una bona cosa”.

Una altra de les novetats serà una nova opció d’allotjament: la Borda del Conangle, a la cota 2.000. S’ha reformat i s’oferiran fins a vuit habitacions. “Serà com un hotelet de muntanya on la gent s’ha de poder sentir com a casa”, ha manifestat el director de Naturland, que ha recordat que la inversió prevista per a tot l’any, tant en activitats d’estiu com en les d’hivern, ascendeix a 500.000 euros.

Ajona s’ha mostrat confiat a poder mantenir la bona dinàmica que, a l’entendre dels gestors, té actualment l’ecoparc de la Rabassa. “Estem en una evolució positiva. Així ens ho indica el nombre de clients i la seva satisfacció”, ha afirmat. Per això, ha defensat que “ens estem consolidant com el centre d’activitats ‘outdor’ al Pirineu”.

Comentaris (1)

Trending