El Museu de la Bicicleta serà un centre pioner i innovador

El projecte ha treballat en estratègies de màrqueting experiencial, de turisme, oci i cultura, museografia i potenciant el seu gran valor a l’hora de crear espais per atreure visitants

El museu acollirà bicicletes de col·lecció com les de la fotografia.
El museu acollirà bicicletes de col·lecció com les de la fotografia. Altaveu

El projecte museogràfic 'Únicament sé que existeix un país on la gent viu i se sent lliure', guanyador del concurs d'idees convocat pel comú d'Andorra la Vella proposa un centre innovador i de caràcter internacional pioner al país. Una proposta liderada per Playmedia, que compta amb una gran experiència en projectes internacionals, El CEO de Playmedia, Josep Maria Herms, ha explicat que s’han reunit amb el comú per consensuar les propostes i que a partir del mes de gener ja es coneixeran més detalls del projecte. 

Herms, que és membre del consell assessor de l’ institut Georges Méliès d'Orly ( París), i de l'OME (Organisation Musique en Entrepise), té una dilatada experiència com a consultor i assessor de diferents institucions nacionals i internacionals. Playmedia ha guanyat el projecte comunal treballant en estratègies de màrqueting experiencial, noves estratègies de turisme, oci i cultura, museografia i potenciant el seu gran valor a l’hora de crear espais per atreure visitants.

Playmedia compta amb una gran experiència en projectes internacionals, un equip multidisciplinari que centra el seu expertis en la
creació d'espais d'oci, comunicació i turisme i ho han plasmat en el projecte guanyador. Al museu s'exposaran 300 bicicletes construïdes entre 1860 i 1950 propietat de la família Riberaygua.
 

Etiquetes

Comentaris

Trending