El Museu de la Bicicleta estarà enllestit a final d'any

Un moment rellevant per donar a conèixer el projecte serà el pas del Tour per Andorra de l'11 al 13 de juliol

Bicicletes que s'exposaran al futur museu.
Bicicletes que s'exposaran al futur museu. Altaveu

Josep Maria Herms, CEO i fundador de Playmedia, l'empresa que es fa càrrec del projecte del Museu de la Bicicleta d'Andorra la Vella, calcula que la instal·lació estarà a punt a final d'any. Considera que un moment rellevant per donar-la a conèixer serà el pas del Tour per Andorra de l'11 al 13 de juliol.

Herms explica en una entrevista al diari Regió 7 que "tenim un parell de mesos per lliurar el projecte bàsic, aleshores els promotors l'estudiaran durant un mes i nosaltres tindrem dos mesos més per introduir-hi les modificacions que decideixin i elaborar el projecte executiu, Aleshores, com a resultat d'una nova licitació, una altra empresa executarà el projecte, sota la nostra direcció".

L'objectiu és que el museu sigui proactiu, que el visitant pugui pedalar en una bicicleta i fer un recorregut virtual, saber l'esforç que costa pujar un port o córrer enmig d'un pilot professional. 

El museu de la bicicleta se situarà al soterrani de l’edifici que la corporació té a la plaça Lídia Armengol. La iniciativa permetrà que el públic pugui tenir accés a la col·lecció de bicicletes de la família Riberaygua.  Es tracta d'un fons amb prop de 300 peces, construïdes entre els anys 1860 i el 1950. El comú de la capital va començar a treballar en el projecte la primavera del 2018.

Etiquetes

Comentaris

Trending