Les motos de trial envairan el centre d’Andorra la Vella

El comú, conjuntament amb l’equip Bou - Pascu, han organitzat un esdeveniment el pròxim divendres a la plaça de l’antiga Caserna de Bombers

Presentació de l'esdeveniment de trial a Andorra la Vella.
Presentació de l'esdeveniment de trial a Andorra la Vella. Pilar Candel

El comú d’Andorra la Vella, conjuntament amb l’equip que creat per Jordi Pascuet i Toni Bou (Bou-Pascu), han organitzat un esdeveniment de trial que tindrà lloc en ple centre de la parròquia. Concretament, el pròxim divendres, 27 de maig, es portarà a terme un esdeveniment a la plaça de l’antiga Caserna de Bombers. Així, a partir de les 19:00 h, es podrà veure tot l’equip amb una estructura de ferro fent el tipus de demostració que els caracteritza.

Aquest divendres, per tant, Andorra la Vella comptarà amb una exhibició de trial de primer nivell. El cap de cartell serà el Toni Bou, que ha estat 30 vegades campió del món d’aquesta categoria. La proposta ha arribat a través de l’equip, que té l’objectiu d’arribar a un públic més petit, “volem ampliar el planter”, ha assegurat Bou. La zona, a més, ha estat triada amb la intenció de potenciar l’àrea comercial, “és una zona de confluència entre l’eix central i Riberaygua i Travesseres i hem considerat que és una activitat ideal per a la dinamització a peu de carrer”, ha assegurat la consellera de Desenvolupament Estratègic, Meritxell López.

Per tant, es reuniran, a partir de les 19:00 h, tots els membres de l’equip Bou-Pascu, menys l’escocès, Ben Dignan, que no ha pogut acudir. “Estem molt contents de poder exhibir-nos davant de tota la gent d’Andorra i qui vingui de fora, però sobretot, que l’equip pugui anar creixent, i amb aquestes ajudes, segur que ho aconseguim”, ha assegurat Bou. De fet, aquest és un dels objectius, poder ampliar el planter, “es promocionarà des de la base, amb les motos elèctriques perquè les puguin provar tot tipus de nens”. L’activitat, segons ha indicat Pascuet, anirà destinada per als nens fins al 9 anys, aproximadament, per fer una primera iniciació al món del trial.

A més d’aquest apartat per als més menuts, a partir de les 19:30 h, es farà la presentació de l’equip, que serà l’encarregat de fer l’exhibició, amb Bou al capdavant. D’aquesta manera, es muntarà una plataforma metàl·lica amb un camió, amb uns mòduls i unes rampes, “fa que sigui bastant espectacular”, ha afirmat Pascuet. Tot és artificial, per tant, serà com un circuit indoor. “És una manera molt fàcil d’acostar el trial a la gent i pensem que serà una activitat molt divertida”, ha assegurat Pascuet.

Comentaris (1)

Trending