La Mostra Gastronòmica d'Ordino es prepara per celebrar els seus 30 anys

El Comú hi destina 35.000 euros amb la voluntat d'oferir diferents activitats que complementin l'oferta de menjar dels participants

Un dels estands de restauració a la Mostra Gastronòmica en una edició anterior.
Un dels estands de restauració a la Mostra Gastronòmica en una edició anterior. Pilar Candel

Ordino ha començat a posar fil a l'agulla a la nova edició de la Mostra Gastronòmica amb una partida pressupostària. De moment, la corporació comunal ja ha fet públic el concurs per l'organització de l'esdeveniment, però també volen oferir altres activitats per fer que la festa dels 30 anys sigui rodona.

La Mostra Gastronòmica ja prepara el que serà la seva 30a edició, amb una celebració a l'altura de l'efemèride. De fet, el Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA) publica avui el concurs internacional per l'esdeveniment. La voluntat del Comú d'Ordino, a banda dels estancs amb l'oferta de menjar, des de la corporació, com ha avançat la cònsol menor i consellera de cultura de la parròquia, Eva Choy, "es volen dur a terme activitats addicionals" per tal que la festa sigui completa. Per aquest 2022, el pressupost destinat és de 35.000 euros, 10 mil més que ara fa un any.

Un dels estands de restauració a la Mostra Gastronòmica en una edició anterior.

Relacionat

Esgotades les entrades i el menjar a la Mostra Gastronòmica d’Ordino

Aquesta serà el primer després de la pandèmia on no hi haurà restriccions. L'any passat sí que es va poder dur a terme, però es van limitar el nombre de taules i els comensals que hi havia en elles. Enguany es vol recuperar la normalitat i que torni amb tot l'esplendor "que tan bé ha funcionat abans de la Covid".

Tot i que encara el projecte "està en una fase molt embrionària" ja tenen al cap algunes propostes per fer i que s'acabaran de decidir una vegada finalitzi el termini, el 24 de juny a les 12 del migdia, per presentar les ofertes a aquest concurs.

Etiquetes

Comentaris

Trending