Molné inaugura Andoflora que "s'ha convertit en el símbol de la primavera a Andorra"

La fira estarà oberta tot el cap de setmana, amb 25 parades i diverses activitats paral·leles

La cònsol major, Olga Molné, tallant la cinta d'inauguració d'Andoflora.
La cònsol major, Olga Molné, tallant la cinta d'inauguració d'Andoflora.

La cònsol major de la Massana, Olga Molné acompanyada per la resta d'autoritats de la parròquia ha inaugurat aquest divendres l'edició 2021 d'Andoflora, la fira de la planta i de la flor. Molné ha volgut destacar que el certamen "s'ha convertit en el símbol de la primavera a Andorra". La fira estarà oberta durant tot el cap de setmana i tindrà activitats paral·leles.

La fira de les plantes i les flors ha donat el tret de sortida a La Massana. Amb tot llest des d'ahir a la tarda, les parades i els venedors preparats per a rebre a la gent que s'espera durant els tres dies de durada. Molné ha volgut agraïr a tots els participants per convertir d'aquesta fira un element propi de la parròquia, "Andoflora representa tot el que volem ser, som un lloc de flors, respectuosos amb el medi ambient".

La comitiva de diferents figures del comú han visitat totes les parades, coneixent els productes que s’hi oferien en elles. Des de joies, fins a flors o peces de roba, tot girant al voltant de la natura, les flors, les plantes i, també, de l’aigua, element protagonista en aquesta edició de la Fira. Respecte a l’aforament, la cònsol ha indicat que s’espera una quantitat de gent gairebé similar a la d’altres anys, però més repartida en el temps. L’ampliació de l’espai permet que es pugui reunir la gent a la plaça sense acumular-se.

Respecte a les activitats complementàries, avui per a inaugurar s’ha pogut gaudir d’un petit espectacle de la companyia Liquid Dansa anomenat ‘Water Blue’. A més, la cònsol ha volgut donar les gràcies a l’artista Toni Cruz, que ha col·locat una de les seves obres a la font de la plaça. “Amb aquestes figures es veu el passat i el present de La Massana. Va des de la ramaderia, la parròquia dels nostres padrins, fins a l’esquí i els hotels, la nostra realitat”, ha afirmat Molné.

Etiquetes

Comentaris

Trending