Molné considera que és vital fer una part del desviament de la Massana

La cònsol major destaca que en una primera fase cal eixamplar i adequar totes les vies del centre cap a la futura infraestructura perquè la població ja hi estarà connectada i que tenen una alternativa

Comentaris

Espot i Molné el passat dimarts a la Massana.
Espot i Molné el passat dimarts a la Massana. SFGA

La cònsol major de la Massana, Olga Molné ha dir que cal eixamplar i adequar totes les vies del centre de la població cap al desviament. "Si es pot començar a fer una part de l'obra, la Massana ja hi estarà connectada".  Reconeix que no és el moment de fer tots els treballs en una situació econòmica delicada després de la pandèmia.

Molné afirma que una part s'hauria de fer per resoldre les retencions que es produeixen en determinades hores, En sintonia amb les declaracions del cap de Govern, Xavier Espot, la cònsol ha recordat que el desviament no es podrà realitzar com estava projectat inicialment al pla d'infraestructures però que hi ha altres opcions que s'estan estudiant i amb les quals es treballa des de fa temps. Ja s'ha parlat amb propietaris de terrenys que estarien afectats.

També s'està en contacte amb el Govern per trobar solucions. Hi ha una reunió prevista amb Espot. Finalment, ha subratllat que hi ha alternatives menys costoses però no els ha volgut avançar "per no fer volar coloms".

Etiquetes

Comentaris (6)

Trending