La missa de Canòlich tindrà retransmissió en directe per televisió

Aquest dimarts es realitzaran les proves i es podrà seguir el dissabte vinent al migdia pel canal 168

Comentaris

Missa de les deu del matí a l'any 2019 a Canòlich.
Missa de les deu del matí a l'any 2019 a Canòlich. ARXIU

La missa de Canòlich es podrà seguir aquest any en directe per televisió per mitjà del canal 168, el de Lòria TV. Aquest dimarts es faran les proves amb l’objectiu que tot estigui a punt. De fet, cada dia ja es transmet en els oficis des de l’església de Sant Julià de Lòria amb una càmera fixa.

La transmissió tindrà lloc a les dotze del migdia en la cerimònia que habitualment es fa a l’aire lliure a l’esplanada que hi ha davant del santuari. La missa de les deu sempre es fa a l’interior de l’església però aquesta vegada i degut a les restriccions sanitàries també s’haurà de fer a l’exterior. També s’habilitaran quatre llocs de recollida dels pans beneïts en comptes d’un com es feia cada any. Es mantenen les sardanes i la traca que marca l’inici de la jornada en honor de la patrona de Sant Julià de Lòria.

La missa major comptarà amb la presència de les primeres autoritats del país i de la parròquia així con nombrosos fidels, la majoria dels quals haurà fet el recorregut a peu pel camí vell o per la carretera.

L’any passat, a causa de la pandèmia de coronavirus, es van suprimir la majoria d’actes i el repartiment dels pans es va dur a terme en un aparcament. La missa es va entregistrar i es va emetre a les dotze del migdia pel canal 168.

Comentaris (1)

Trending