Missa a l’aire lliure per celebrar la Diada de Sant Romà de les Bons

Encara que sense caramelles, Encamp sí que ha entonat aquest any els goigs, un dels actes tradicionals del Dilluns de Pasqua

Un moment de la celebració de la Diada de Sant Romà.
Un moment de la celebració de la Diada de Sant Romà. COMÚ D'ENCAMP

Encamp ha celebrat avui la Diada de Sant Romà de les Bons, que de forma tradicional té lloc el Dilluns de Pasqua i habitualment reuneix una bona colla d'assistents que s’apleguen entorn de l’església per celebrar la missa i escoltar les populars caramelles. Enguany la celebració s’ha adaptat a les mesures de prevenció per la Covid-19 i s’ha celebrat la missa a l’aire lliure amb l’aforament limitat.

L’acte tradicional ha comptat amb la presència de la cònsol major de la parròquia, Laura Mas, i de diferents consellers del comú. Per la seva part el conseller de Cultura i Afers Socials, David Cruz ha manifestat que “intentem adaptar les tradicions a la normativa sanitària de cada moment amb l’objectiu de tirar endavant tota la programació cultural i tradicional de la parròquia”. Tot i que enguany no s’han pogut cantar les caramelles, sí que s'ha cantat al final de l'eucaristia el cant dels goigs a llaor de Sant Romà, màrtir.

Etiquetes

Comentaris

Trending