Mig milió de bosses biodegradables per les caques dels gossos d’Escaldes

El comú adquireix 500.000 saquets a l’empresa Practicsac perquè els propietaris de cans hi puguin dipositar els excrements de les seves mascotes

Comentaris

Un pipicà a Escaldes.
Un pipicà a Escaldes. ARXIU

Mig milió de bosses. I potser no seran prou per passar tot l’any. Són els saquets que el comú d’Escaldes ha encomanat a una empresa del país -Practicsac- per destinar-les als pipicans que hi ha distribuïts per diversos indrets de la parròquia. Les bosses són biodegradables i compostables. I els propietaris de gossos les troben en els expenedors quan porten les seves mascotes a fer les feines en els espais adaptats per a l’ocasió.

El comú escaldenc ha decidit adquirir les bosses a l’empresa que ha presentat l’oferta més ben puntuada. Pel conjunt del mig milió dels saquets pagarà 9.500 euros. Els saquets els pot agafar lliurement el propietari quan treu el gos a passejar pel pipicà. Escaldes és una de les parròquies que dispensa més bosses d’aquestes característiques. El mig milió, de fet, és el que s’estima necessari per cobrir una anualitat.

PIPICANS

A Escaldes-Engordany actualment hi ha operatius quatre pipicans (Parnal, Falgueró i Til·lari en tant que pipicans com a tal, a més del de Pouader que és parc d'esbarjo de gossos i pipican també). Recentment s’han iniciat els treballs per adequar un nou parc d’esbarjo per cans a la zona de les Molleres, que es preveu posar en servei en poques setmanes. D’aquesta manera, i d’una manera o altra, la parròquia disposa de cinc espais que d’alguna manera o altra serveixen com a pipicans.

molleres
L'espai que s'està adequant com a futur parc d'esbarjo de gossos. | COMÚ D'ESCALDES

 

Comentaris

Trending