Més de mil usuaris en el darrer cap de setmana al telecabina d’Arinsal

Aquesta mesura, compaginada amb el tancament de la carretera a l’estació per als ciclistes, han estat rebuts de forma molt positiva pels hotelers i veïns de la zona

telecabina Arinsal
telecabina Arinsal Comú de La Massana

A finals del mes de juliol el comú de la Massana va engegar dues iniciatives per tal de facilitar l’accés i el trànsit en la carretera que va cap a l’estació d’Arinsal. Ambdues han estat molt ben rebudes per part dels hotelers i els veïns de la zona. D’una banda, la gratuïtat del telecabina ha tingut un funcionament progressiu, acumulant fins a mil usuaris el darrer cap de setmana. Pel que fa al tancament de la carretera, ha sigut força utilitzada pels ciclistes.

El primer cap de setmana de gratuïtat del telecabina d’Arinsal va rebre 600 persones, que van valorar molt positivament l’experiència. Segons indica la cònsol major de la Massana, Olga Molné, el darrer cap de setmana, els dies 13 i 14 d’agost, fins a un miler d’usuaris van utilitzar aquesta forma de desplaçament. “Ha funcionat molt bé i estem molt satisfets”, assegura Molné. De fet, la progressió és clarament positiva.

D’altra banda, i com a mesura complementària, es va limitar l’ús de la carretera de Comallemple únicament als ciclistes i corredors durant els matins, de 8:00 h fins a les 12:00 h. Aquesta mesura ja havia tingut un retorn positiu per part dels ciclistes, però Molné assegura que els hotelers i els veïns de la zona estan força satisfets amb les repercussions que ha tingut.

Etiquetes

Comentaris

Trending