Més d'un centenar d'alumnes de Sant Julià netegen els camins de la parròquia

La iniciativa amb el nom de 'Clean Up Day' va sorgir del consell d'infants lauredià i és el primer cop que es realitza

Un gruo d'infants amb la seva mestra abans d'iniciar el recorregut.
Un gruo d'infants amb la seva mestra abans d'iniciar el recorregut. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

Aquest dimarts s’ha fet realitat un dels projectes del Consell d’Infants de Sant Julià de Lòria d’aquest curs: una jornada de recollida de brossa als camins de la parròquia acompanyats per membres del comú. L’objectiu era clar: conscienciar a la ciutadania de la importància de mantenir els camins de la parròquia nets. 

Hi han pres part 102 nens i nens d’entre 10 i 11 anys de les escoles andorrana i francesa que s’han repartit per sis camins: el dels Pujols, el de Fontaneda, el de Canòlich, el d’Auvinyà, el de la Senyoreta i el de Sant Cerni de Nagol.

 La consellera de Turisme i Esports, Diana Sánchez Acosta, ha explicat que ha estat el primer 'Clean Up Day' que s'organitza i que a més, va sorgir d'una iniciativa infantil de les escoles. "Pensem que és molt important que els infants des de ben petits tinguin aquest compromís vers la seva parròquia", ha destacat. Ha subratllat també la bona col·laboració que hi ha entre el consell d'infants i el comú que s'implica totalment en les seves propostes.

Comentaris

Trending