Més de 5.000 espectadors a la segona edició de ‘Sabors d’Estiu’

El programa ha acollit 34 activitats i ha comptat amb la participació de sis establiments ubicats a la part alta d’Escaldes-Engordany

Una imatge del cartell de Sabors d'Estiu
Una imatge del cartell de Sabors d'Estiu Comú d'Escaldes-Engordany

‘Sabors d’estiu’ ha rebut més de 5000 espectadors, complint així amb el propòsit principal amb el qual el comú d’Escaldes-Engordany el va engegar. L’espai de gastronomia i música ha aconseguit dinamitzar la part alta de la parròquia aprofitant la cultura com a eina integradora per fer conèixer artistes d’Andorra i del món. Així, questa segona edició ha portat una mitjana de 300 persones per dia.

“Malgrat el context i les condicions, hem superat els 5000 assistents a l’esdeveniment, 5112 exactament. Tot i tenir un aforament limitat a 180 persones, molts dies hi havia gent esperant a la porta per entrar”, han explicat des del comú. La corporació ha destacat aquestes xifres com a “molt positives”, i asseguren que parlen del “poder de dinamització que té la cultura a la nostra parròquia”.

L’equip comunal escaldenc va proposar aquesta segona edició per omplir les jornades estiuenques de la parròquia amb música i gastronomia del país. Un objectiu que, asseguren, “s’ha assolit gràcies a la bona acollida de la proposta per part de totes les persones que s’han involucrat en el projecte, que ha acollit 34 activitats i ha comprar amb la participació de sis establiments ubicats a la part alta de la parròquia”.

Etiquetes

Comentaris

Trending