El Mercat de la Vall enceta temporada

La gran novetat d'aquesta edició de la fira d’artesania creativa, art i productes agroalimentaris són les animacions itinerants a les tardes

Paradetes del mercat aquest dissabte.
Paradetes del mercat aquest dissabte. TONY LARA/COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

El Mercat de la Vall d'Andorra la Vella ha encetat aquest dissabte una nova temporada. La mostra d’artesania creativa, art i productes agroalimentaris compta amb una trentena de parades i se celebrarà cada primer dissabte de mes fins a l’octubre.

Aquest any, a més, incorpora com a novetat, animacions itinerants al barri antic a partir de les 18.30 hores. Es tracta d’actuacions de música i espectacles en directe que tenen per objectiu, dinamitzar la zona i oferir un complement afegit al Mercat per fer-lo encara més atractiu per als visitants. Així doncs, aquest dissabte les animacions comencen amb un concert de la violinista Paulina Sànchez; el 3 de juny serà el torn de David Amat, saxofonista;  l’1 de juliol hi haurà música amb Simone, també violinista; el 2 de setembre s’oferirà l’espectacle infantil 'La maleta màgica' amb La cremallera teatre; i per acabar, el  7 d’octubre hi haurà màgia amb el Mag Esparragow.

El Mercat de la Vall obre d’11 a 20 hores i ofereix de nou tallers, que en aquesta edició s’amplien i n’hi ha tant als matins (12 hores) com a les tardes (17 hores) i de tot tipus: per aprendre a fer fotografies amb objectes, sabó amb oli reciclat, flors amb papers de diari, punts de llibre, diademes amb flors naturals, flors amb ferro, cervesa tradicional, diferents tècniques de gravat, imants amb collage i espelmes amb cera d’abella.


En paral·lel, aquesta edició també ha tornat el Mercat de la Vall menuts, una activitat adreçada a infants perquè els participants juguin a fer de paradistes entre les 12 i les 20 hores a la zona dels jardins de Casa de la Vall. La iniciativa se celebra per vuitè any consecutiu amb la voluntat d’oferir un atractiu afegit per a la zona i, alhora, donar a conèixer l’activitat dels productors, artistes i artesans del país. Està organitzada per l’àrea de Promoció Turística i Comercial del comú i compta amb la col·laboració de l’Associació de comerciants del Centre Històric, els productors agrícoles i artesans d’Andorra i l’Associació de creadors plàstics la Xarranca.

El Mercat de la Vall va néixer el setembre del 2016 amb l’objectiu dinamitzar el Centre Històric i ha esdevingut un referent permanent del barri.

 

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending