Una màsterclass de ciclisme solidari tancarà les activitats esportives a l’exterior d’Encamp

Els diners que es recaptin amb les inscripcions aniran destinats de forma íntegra al fons de solidaritat per lluitar contra el coronavirus

Una recreació de com s'espera que sigui la sessió.
Una recreació de com s'espera que sigui la sessió. COMÚ D'ENCAMP

El comú d’Encamp posarà fi dissabte a les activitats esportives a l’exterior que s’han organitzat a la parròquia a l’estiu. La cloenda serà una màsterclass de ciclisme que, a més, tindrà un rerefons solidari. Els diners recollits aniran directament al fons de solidaritat contra el coronavirus.

L’activitat tindrà lloc de deu del matí fins a les dues de la tarda, amb quatre torns a cada hora en punt. Tindrà lloc, si no plou, a la plaça dels Arínsols i estarà dirigida pels monitors Tània Baró, Francesc Mora i Xavier Martin. En cas de mal temps es realitzarà al Complex Esportiu.

Les sessions duraran 45 minuts i entre cadascuna es realitzarà la neteja i desinfecció de les bicicletes. El comú també aplicarà el protocol de seguretat sanitària d’acord amb les directrius del ministeri de Salut. Algunes de les bicicletes que s’utilitzaran han estat cedides per centres esportius d’altres parròquies.

Les inscripcions s’han obert aquest dimarts i es poden fer a la web del comú d’Encamp. Es paga un preu de cinc euros per cada sessió. El que es recapti aniran íntegrament als fons de solidaritat per la Covid-19.  S’ha previst també una fila zero per aquelles persones que hi vulguin col·laborar sense haver de pujar a la bicicleta.

Les activitats esportives outdoor d’aquest estiu a la parròquia (ciclisme, aiguagim, ioga i pilates) han estat una de les iniciatives incloses en el pla de xoc per tal de dinamitzar l’espai públic amb activitats a l’aire lliure i que han tingut una alta participació en totes les seves modalitats. 

Comentaris

Trending