La Massana ofereix aquest estiu més d’una quarantena de places de treball per a joves

El gruix són per a monitor d’Esports d’Estiu, o per les Setmanes Temàtiques i el termini de sol·licituds acaba el 22 d'abril

Comentaris

Activitats d'estiu amb monitors a la Massana.
Activitats d'estiu amb monitors a la Massana. COMÚ DE LA MASSANA

La Massana ofereix aquest estiu més d’una quarantena de places de treball per a joves. Durant els mesos d’estiu es presenten unes necessitats específiques de personal, sobretot per poder oferir el servei d’Esports d’Estiu i de Setmanes Temàtiques. Per això s’han convocat places de monitor i d’ajudant de monitor, aquests últims són joves de 16 i 17 anys. Des de fa temps, el comú de la Massana contracta ajudants amb l’objectiu que es vagin formant i tenir una bossa de futurs monitors que puguin continuar treballant quan siguin majors d’edat.

Les sol·licituds s’han de presentar abans de les 12 h del 22 d’abril al servei de Tràmits. El gruix de les places són per a monitor d’Esports d’Estiu, o Setmanes Temàtiques. Els joves que es presentin a l’edicte hauran de passar unes proves, que aquest any es faran de manera telemàtica, per garantir que estan preparats per a tenir cura dels infants. Amb aquestes places es cobriran les necessitats dels mesos de juliol i agost.

D’altra banda, també s’ha obert convocatòria per optar a les places d’operaris de suport. D’una banda, s’oferten dues places per treballar al departament de Medi Ambient, realitzant tasques sobretot al Parc Natural del Comapedrosa; d’altra banda, també hi ha vuit places a Via pública, on els joves podran treballar realitzant tasques de jardineria i embeliment de la parròquia. El termini per presentar la sol·licitud es tanca a les 12 h del 25 de març.

Finalment, el comú de la Massana també té obert un edicte per cobrir dues places d’agent del medi natural i fins l’1 d’abril hi ha temps per presentar les sol.licituds.

Etiquetes

Comentaris

Trending