La Massana obre el termini de candidatures per a l’Homenatge al Ciutadà

Aquest premi s’atorga a les persones que treballen de forma altruista per millorar la comunitat i el comú té el dret reservat de no concedir-lo en cas que ho consideri

Premi l'Homenatge al Ciutadà de La Massana.
Premi l'Homenatge al Ciutadà de La Massana. Comú de la Massana

El comú de la Massana obre el termini per presentar candidatures per a l’Homenatge al Ciutadà. La sol·licitud es pot fer arribar fins dijous, 24 de juny, al servei de tràmits. Aquest premi s’atorga a les persones que treballen de forma altruista per millorar la comunitat. No es fa cada any, sinó que el comú es reserva el dret a no concedir-lo en funció de si les candidatures rebudes s’ajusten als requisits.

El darrer premi va ser per als voluntaris de la covid-19, tant els joves de la Xarxa Solidària, que van ajudar la gent gran, com les persones que van confeccionar mascaretes i les que van participar a l’operatiu dels stop lab. Les persones que vulguin presentar-se poden omplir el formulari i portar-lo a servei de tràmits, indicant els motius pels quals considera que és mereixedora del premi.

La distinció s’ha atorgat fins ara a Dolors Ribes, Josep Serra, Antoni Areny, Manel Rivas, l’assocació Carisma, Clare Allcard, Antoni Morell, mossèn Bordes i Anna Terrón, a més de l’equip de voluntaris de la covid-19.

Etiquetes

Comentaris

Trending