La Massana instal·larà wifi gratuït als carrers

La proposta ha sorgit del consell d’infants, que també demana un espai per als adolescents al parc de Santa Caterina; el comú s’ha compromès a veure si es poden introduir millores al projecte ja en marxa

Un moment del consell d'infants celebrat aquest matí.
Un moment del consell d'infants celebrat aquest matí. COMU LA MASSANA

La Massana oferirà un servei de wifi gratuït als carrers de la parròquia. Així ho ha anunciat la cònsol major, Olga Molné, durant la sessió del consell d’infants celebrada aquest matí. La iniciativa surt, justament, a proposta dels escolars. Més concretament, dels estudiants del centre Àgora. Ara, segons la mandatària, cal acabar de perfilar els punts on caldrà instal·lar els aparells necessaris per poder donar aquesta cobertura.

La idea va ser aportada pels escolars del centre de l’Aldosa i ha estat una de les dues més votades entre els infants. L’altre, la construcció d’un parc d’adolescents a Santa Caterina, es podrà també implementar segons s’avanci en el projecte de reforma de l’espai que ja s’ha posat en marxa.

El projecte Free Wifi ha rebut set vots i ha quedat igualat amb el del part. Ara, com ha posat en relleu Molné es vol tirar endavant. Abans, però, cal decidir quins són els punts més convenients. Pel que fa al parc, tot i que el projecte ja està avançant, el comú s’ha compromès a valorar les aportacions dels alumnes i introduir les millores que es puguin aplicar, com per exemple, un espai de pícnic, una zona de fitness, fonts i papereres.

Una altra proposta presentada, en aquest cas pels escolars de la francesa, és la de celebrar una festa per conscienciar sobre la contaminació lumínica. No serà pas possible, però des del comú s’ha explicat que ja està programat un esdeveniment pel juliol al voltant de l’astronomia.

Comentaris

Trending