La Massana instal·larà més càmeres a la parròquia

Fa dos anys el comú ja va engegar el procediment per tal de tenir-ne a diversos punts, i es continuaran complementant per donar seguretat als carrers

Una càmera de seguretat al carrer.
Una càmera de seguretat al carrer. Arxiu

El comú de la Massana ha convocat un concurs per al subministrament i muntatge de càmeres en diferents indrets de la parròquia. Segons indiquen des de la corporació, es tracta d’una continuació de les diverses propostes que s’han fet els darrers anys i que ja s’han instal·lat a diversos punts. D’aquesta manera, es busca donar més seguretat als veïns i als carrers.

Fa dos anys, gairebé tres, al 2019, el comú va aprovar la instal·lació de càmeres als carrers de la Massana. En aquest temps, s’han projectat diversos trams més, que han augmentat el nombre de càmeres muntades a tot arreu de la parròquia. Ara, amb l’edicte publicat al BOPA, es continua amb aquest projecte per tal de dotar d’una major seguretat als veïns, segons indiquen des de la corporació.

El concurs que s’ha convocat és de caràcter nacional, i és per al subministrament i el muntatge d’aquestes càmeres a diversos punts de la parròquia. Les ofertes es poden presentar abans del dia 17 de març, a les 12:00 h.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending