La Massana incorpora catorze nous tràmits a la seu electrònica

Es tracta de sis gestions del Cadastre, tres de circulació i cinc de finances, que se sumen als pagaments de tributs i de les vacances escolars

La seu electrònica del comú de la Massana
La seu electrònica del comú de la Massana

El comú de la Massana continua amb el procés de digitalització i inclou catorze nous tràmits que es poden fer online, referents al Cadastre, circulació i finances. L’objectiu és evitar els desplaçaments i millorar la comoditat en la tramitació dels documents.

La corporació amplia la seu electrònica amb catorze nous tràmits. Fins al moment, es podien fer els pagaments dels tributs i de les inscripcions de les vacances escolars, i a partir d’ara es podran fer sis gestions relacionades amb el Cadastre, tres de circulació i cinc de finances.

Des del comú expliquen que per realitzar aquests tràmits online cal anar al web comunal, clicar a la seu electrònica i accedir a la secció de Tràmits amb el certificat digital emès per l’Oficina de Serveis de Confiança Electrònica del Govern. En cas de no disposar-lo o d’haver-lo de renovar es poden fer de manera presencial.

El conseller responsable de la comissió de digitalització, Marc Jové, exposa que “el nostre objectiu és completar la digitalització per tal que els administrats puguin realitzar totes les operacions que permeten ser realitzades online i acompanyar la ciutadania en el procés de digitalització, especialment la gent gran i altres col·lectius que no estiguin familiaritzats amb l’ús de les noves tecnologies”.

Comentaris

Trending