La Massana estudia fer un aparcament de 2.000 metres quadrats a Anyós

El terreny s’aconseguirà gràcies a la cessió de terreny que rebrà de la unitat d’actuació que s’urbanitzarà a la zona entre el riu dels Cortals i l’Aldosa

Esglèsia de Sant Cristòfol d'Anyós
Esglèsia de Sant Cristòfol d'Anyós

El comú de la Massana preveu fer un aparcament d’uns 2.000 metres quadrats a Anyós, prop de l’església de Sant Cristòfol, gràcies a la cessió de terreny que rebrà de la unitat d’actuació que s’urbanitzarà a la zona entre el riu dels cortals i l’Aldosa.

La corporació va aprovar ahir la demanda dels propietaris de sectoritzar en dos la unitat per urbanitzar-ne només una part. Tot i això el comú rebrà la cessió de terreny de la totalitat de la unitat i no només de la part on es faci el pla parcial. Això són 2.000 metres quadrats en una zona on hi ha manca d'aparcament, un neguit que ja els havia fet arribar el Quart.

De tota manera, la seva construcció no serà immediata com explica la cònsol Olga Molné "abans caldrà que s'acabi de tramitar la Unitat d'actuació, que es faci efectiva la cessió i després s'haurà de destinar una partida per fer el projecte i mirar quin cost tindrà la seva construcció". Del preu dependran els terminis.

Comentaris (1)

Trending