La Massana estrena l’exposició ‘L’Alcazar’ al Museu del còmic

L’obra, de l’autor francès Simon Lamouret, reflexa l’estructura social a l’Índia mitjançant la perspectiva de diversos personatges

L'artista, Simon Lamouret.
L'artista, Simon Lamouret. Eduard Comellas

El Museu del còmic - Joan Pieras, a La Massana, ha estrenat l’exposició “L’Alcazar”. Composta per una vintena d’imatges originals, aquesta obra del francès Simon Lamouret fa una reflexió i mostra l’estructura social a l’Índia mitjançant la perspectiva de diversos personatges d’un edifici.

Un bloc de pisos en construcció que contarà les històries d’Ali, un jove ingenier novell, la Trina, la contramestre i altres personatges que, en conjunt formaran un reflex de l’estructura social del país en vint imatges originals. A més, al museu també es recolliran altres obres de l’autor, com Bangalore i altres projectes futurs, tots inspirats en la seva estada a l’Índia.

Simon Lamouret va néixer a Toulouse, l’any 1987. Ha cursat estudis d’il·lustració a l’escola Estienne de París, Belles-Arts a Angoulême i Arts Décos a Estrasburg. Al 2013 s’instal·la a l’Índia per ser professor de dibuix, i aquí és on naixen els dos projectes que donaran vida a l’exposició: Bangalore i L’Alcazar.

L’exposició ha estat organitzada per l’ARCA i l’ambaixada francesa, en col·laboració amb el comú de La Massana. Per inaugurar-la ha acudit el propi dibuixant, Simon Lamouret, la cònsol major, Olga Molné, l’ambaixador de França, Jean-Claude Triboulet i el vicepresident de l’ARCA, Jordi Planellas.

Etiquetes

Comentaris

Trending