La Massana es vesteix de blau en el Dia Mundial de la Infància

Entre altres coses i activitats tant de l’Esplai com del Punt400, l’església d’Anyós canviarà per unes hores la seva il·luminació habitual per adoptar una tonalitat blavosa

Una activitat emmarcada en una edició anterior del Dia Mundial de la Infància.
Una activitat emmarcada en una edició anterior del Dia Mundial de la Infància. EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

El comú de la Massana se suma al Dia Mundial de la Infància, promogut per la Unicef, amb l’objectiu de posar en valor la veu dels infants i la necessitat de lluitar plegats pels seus drets. Seguint la proposta d’Unicef Andorra, els diferents departaments del comú massanenc introduiran el color blau dins les seves accions.

Tant l’Esplai com el Punt 400 han fet una crida als seus usuaris perquè aquest divendres vagin vestits de blau. A més, s’organitzaran diferents manualitat en què aquest color serà el protagonista. També la Biblioteca Comunal se suma a la iniciativa, proposant un seguit de lectures relacionades amb els drets dels nens, marcant la secció amb banderoles blaves. Pel que fa a l’Escola de Música, es decorarà l’espai amb motius de color blau i els professors aniran vestits d’aquest color.

Un dels espais més visibles serà l’església de Sant Cristófol d’Anyós que, per un dia, canviarà la seva il·luminació habitual per un focus de color blau, visible a partir del moment en que es faci fosc. Les xarxes socials del comú de la Massana canviaran el logo taronja pel de color blau, com a mostra d’implicació amb el projecte d’Unicef.

D’altra banda, des del Centre d’Interpretació del Comapedrosa es proposa la construcció casolana de molinets de vent de color blau. Es poden seguir les instruccions al canal d’Instagram del Parc Natural del Comapedrosa.

Comentaris

Trending