La Massana es prepara per a la inauguració d’Andoflora

Els nens de la parròquia han preparat diversos elements per a decorar els aparadors de diferents establiments del centre

Aparador de La Massana decorat pels nens de la parròquia
Aparador de La Massana decorat pels nens de la parròquia

A unes hores de què s’inauguri Andoflora, La Massana s’engalana per a l’ocasió. Tot seguint la premissa de la Fira, centrada al voltant de l’aigua, els nens de la parròquia han preparat diferents motius per decorar els aparadors de diverses botigues. A més, també s’ha treballat avui en les diferents intervencions urbanes, a càrrec de cinc floristes del país.

Guillem Forné, Montse Checa i Juli Barrero a la presentació d'Andoflora.

Relacionat

Andoflora torna amb més espai, estands i activitats

La 27a edició d’Andoflora donarà el tret de sortida amb una sorpresa, que és la inauguració d’un conjunt escultòric a les Fontetes. A més dels vint-i-cinc estands, que han suposat una ampliació de la superfície total de la fira, hi ha un ampli cartell d’activitats lúdiques i culturals. Com que és una fira per a tots els públics, s’hi dedica especial atenció als infants, perquè des de petits aprenguin el valor de les plantes i les flors. Per això, s’han preparat diferents tallers i se’ls ha convidat a participar activament en l’organització amb aquests motius als aparadors del centre.

Intervencions urbanes a càrrec de cinc floristes del país.
Intervencions urbanes a càrrec de cinc floristes del país.

 

Etiquetes

Comentaris

Trending