La Massana defensa l’adjudicació de places d’aparcament al carrer dels Ocells

La cònsol, Olga Molné, assegura que “no hi havia més peticions” i obre la porta a crear nous espais a la via si més veïns hi estan interessats

Les places d'aparcament que han generat polèmica al carrer dels Ocells.
Les places d'aparcament que han generat polèmica al carrer dels Ocells.

El comú de la Massana defensa que ha actuat de forma correcta a l’hora d’adjudicar les noves places d’aparcament creades al carrer dels Ocells. La cònsol major, Olga Molné, remarca que es tracta d’una possibilitat contemplada a les ordinacions de la parròquia i que, de fet, es van atorgar els espais a les quatre peticions rebudes, ja que no es va rebre cap més. Tot i això, vistes les queixes d’alguns veïns, ha apuntat que, si cal, hi ha opció de crear-ne de noves.

La mandatària, de fet, ha volgut remarcar que l’actuació de creació d’aquest tipus de plaça d’estacionament no és pas exclusiva d’aquest carrer. S’ha fet a altres vies de la parròquia, com ara a la Creueta o al carrer Vilanova. “I han tingut molt bona acollida a totes les zones”, ha afirmat.

Les places d'aparcament al carrer dels Ocells, a la Massana

Relacionat

Places d’aparcament fetes a mida?

De fet, s’ha actuat així per solucionar un problema que hi havia a aquestes urbanitzacions: “molta gent que no era dels habitatges hi aparcava”. I, de fet, ho feien de forma incorrecta, ja que no estava permès. Això havia generat moltes queixes per part dels veïns, segons ha indicat Molné.

La cònsol ha explicat que aquest dijous han mantingut una reunió novament amb els afectats i s’ha mostrat partidària a trobar solucions en cas que altres vulguin també optar a una plaça d’aparcament. Així, ha assegurat que “hi ha possibilitat de fer-ne de noves”. A banda, ha defensat que s’hagin adjudicat a persones concretes, una possibilitat que “està inclosa en l’ordinació”. És una fórmula similar a l’emprada per alguns negocis, com ara hotels, que tenen opció de gaudir d’aquests espais a canvi del pagament d’una taxa.

Les places d'aparcament fent-se servir per tenir materials d'una obra.

Relacionat

Els veïns presenten queixa al Raonador per la vorera del carrer dels Ocells a la Massana

I sobre les del carrer dels Ocells, quatre, ha explicat que “no hi havia cap més demanda”. Per tant, es van adjudicar a les persones que les van sol·licitar, segons el comú massanenc. En tot cas, ha remarcat que “si algú més les necessita, hi ha opció d’ampliar-les”.  

Etiquetes

Comentaris (13)

Trending