Els veïns presenten queixa al Raonador per la vorera del carrer dels Ocells a la Massana

D’aquesta manera s’ha fet oficial i s’ha acceptat a tràmit el desacord amb la remodelació i l’actuació del comú en aquesta zona, al qual se li demanarà informació sobre el tema

Les places d'aparcament fent-se servir per tenir materials d'una obra.
Les places d'aparcament fent-se servir per tenir materials d'una obra.

El malestar dels veïns de la Massana ha arribat al Raonador del Ciutadà. La queixa s’ha presentat aquest dimecres i s’ha acceptat a tràmit i es portarà endavant amb el procediment habitual. Els motius són aquells que ja ha avançat l’Altaveu: la manca de vorera al carrer dels Ocells, sumat a un atorgament que genera molts dubtes entre les persones a la zona. D’aquesta manera, el Raonador demanarà informació al comú per tal de poder esclarir el problema.

Segons s’ha presentat a la queixa al Raonador, amb documentació fotogràfica, s’indica que abans de la remodelació del carrer es comptava amb una vorera. En finalitzar les obres, però, va quedar completament anul·lada i destinada a les places d’aparcament. El veí amb el qual lidien aquestes places va sol·licitar al comú que es deixés la vorera, per a la seguretat del seu mur, que havia quedat en certa manera descobert per la part baixa, que és la que suporta el pes.

Les places d'aparcament al carrer dels Ocells, a la Massana

Relacionat

Places d’aparcament fetes a mida?

Malgrat això, la vorera es va anul·lar i es van emplaçar les quatre places. El veí afirma que se li va assegurar que era de forma temporal i que, en cas de danyar-se el mur, seria el comú qui se’n faria càrrec dels desperfectes. Es va prometre un document que afirmen que mai no es va crear ni signar. Així mateix, també va referència a la problemàtica amb l’assignació de les places, que s’ha fet al seu parèixer poc oberta i participativa.

El Raonador, veient la totalitat de l’escrit presentat, ha acceptat admetre a tràmit la queixa. Per tant, s’ha començat el procediment i les gestions pertinents davant el comú de la Massana perquè se’ls informi de la seva versió dels esdeveniments i de quina és la situació d’aquest carrer, la vorera, i les places d’aparcament.

Comentaris (2)

Trending