Places d’aparcament fetes a mida?

Alguns veïns de la Massana es troben molestos pel fet que s’hagin instal·lat llocs per a vehicles a sobre de la vorera i que, a més, s’hagin adjudicat de forma directa a una persona propera al comú

Al carrer dels Ocells de la Massana el malestar és més que palpable. Diversos veïns no entenen les places d’aparcament que s’han col·locat en una via que ja és estreta de per si i, a sobre, damunt d’una vorera que també era petita, però ara és inexistent. Més enllà d’això, l’adjudicació tampoc no ha quedat clara del tot. Totes quatre han anat destinades a una persona que és propera al comú. Això genera dubtes si les places no han estat fetes a mida.

La remodelació completa del carrer ja va generar, en el seu moment, cert disgust entre alguns veïns. Asseguren que, del que se’ls havia promès, s’han fet les mínimes coses. Una de les que no es volia instal·lar, i finalment s’ha fet, ha estat la vorera. Petita i a la mateixa alçada de la calçada, però servia perquè els vianants hi poguessin circular amb relativa seguretat per un carrer que és força estret. Ara això és totalment impossible.

El propietari dels apartaments va sol·licitar que fossin per ell, i així ha sigut. Dit i fet. Les quatre seves. Es tracta, segons el contracte que es va signar, d’unes places intransferibles

El comú ha instal·lat en aquesta zona i, concretament, damunt de la vorera, quatre places d’aparcament que s’havien d’adjudicar a veïns de la zona, que paguen una quota mensual per poder deixar els seus vehicles. Però tot just, i en un procediment que ha generat molta incertesa, han recaigut en el propietari d’un bloc d’apartaments situat al carrer dels Ocells. Més bé, per als quatre arrendataris dels pisos que lloga.

Alguns veïns han assegurat a l’Altaveu que no s’ha fet d’una forma oberta i participativa, per veure qui realment tenia interès a ocupar les places. S’han picat algunes portes, asseguren que per poder justificar que s’ha demanat als ciutadans que hi viuen allà. El propietari dels apartaments va sol·licitar que fossin per ell, i així ha sigut. Dit i fet. Les quatre seves. Es tracta, segons el contracte que es va signar, d’unes places intransferibles. Els qui viuen allà, però, indiquen que es fan servir amb qualsevol finalitat i independentment de qui tingui arrendats els pisos.

Aquest dilluns, per exemple, s’hi podien veure escombraries fent servir els llocs d’aparcament. Els vehicles són sempre diferents, i el mur que delimita, amb cops i rascades contínues. El malestar és encara més contundent quan es descobreix que el propietari dels pisos és familiar d’una persona molt propera al comú, que hi té una relació íntima amb els alts càrrecs. Això fa créixer els dubtes de forma exponencial, i porta a pensar que es tracta d’un favor, més que d’una acció feta pels ciutadans.

WhatsApp Image 2023 01 09 at 18.56.15
 

 

Comentaris (23)

Trending