La Massana adjudicarà de forma directa les obres per fer l’aparcament del Mas de Ribafeta a Arinsal

El concurs convocat per contractar la constructora que tiri endavant el projecte va quedar desert perquè cap empresa es va presentar, però el comú no vol renunciar a una instal·lació necessària per la manca de places a la zona

L'aparcament s'ha de construir a Arinsal.
L'aparcament s'ha de construir a Arinsal.

Fa temps que el comú de la Massana aposta per la construcció d’un nou aparcament a Arinsal, que doni servei als veïns en una zona, justament, mancada de places d’estacionament. La instal·lació es vol fer a la zona del Mas de Ribafeta, però ara ha topat amb un obstacle. Cap empresa s’ha presentat al concurs licitat per fer els treballs de condicionament de l’espai. Ara, la corporació farà els tràmits per a una contractació directa.

Ara fa un any, el maig del 2022, el comú va aprovar la compra del terreny, d’uns 900 metres quadrats, que havia de servir per construir el nou pàrquing. Hi va invertir uns 900.000 euros. La voluntat ja des de llavors era impulsar aquesta instal·lació, vista l’escassetat de places que hi ha a la zona. El projecte preveu que, un cop enllestit, el nou aparcament, que funcionarà amb barrera, disposi d’una trentena de places d’aparcament.

A inicis de març, el comú va llançar el concurs públic que havia de servir per contractar la constructora que es fes càrrecs dels treballs. La sorpresa desagradable va arribar quan es va acabar el termini: no s’havia rebut cap oferta. Cap empresa s’hi havia presentat. Novament, el volum de feina que té el sector va jugar una mala passada.

La corporació massanenca, però, té clar que no ha de renunciar al projecte. Més quan es considera clau per dotar de places d’aparcament a la zona. Per això, ja ha posat fil a l’agulla per trobar la solució a la situació.

Es farà servir una possibilitat que ja està prevista a la Llei de contractació pública. Així, es demanaran pressupostos a diverses empreses. A partir d’aquí, s’adjudicarà de forma directa a qui presenti l’oferta més adient. D’aquesta forma, es confia que en les pròximes setmanes es pugui impulsar definitivament el projecte perquè pugui estar enllestit d’aquí a uns mesos.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending