La Massana adjudica el projecte del carrer d’enllaç a la desviació

El termini d’execució és de deu setmanes i s’ha destinat una partida de 31.666 euros, més un 1,16% de direcció d’obra

Comentaris

Cues per travessar la Massana.
Cues per travessar la Massana.

Es comença a posar fil a l’agulla a la desviació de la Massana, almenys a la part que correspon al comú, i que hauria d’assolir les bases per al gruix de les obres. D’aquesta manera, s’ha adjudicat el projecte de carrer d’enllaç, per un total de 31.666 euros, més un 1,16% de direcció d’obra. Es podria fer, així, un primer pas cap al que serà el projecte estrella del Govern per als pròxims anys.

Des del comú de la Massana, segons s’ha publicat al BOPA, s’ha adjudicat a Suport Enginyers Consultors els treballs de redacció del projecte i direcció facultativa de les obres del carrer d’enllaç a la desviació. Es tindrà deu setmanes per poder fer les tasques i s’ha destinat un pressupost de 31.666 euros, més un 1,16% de direcció d’obra.

Aquesta era la part que corresponia al comú de la Massana per poder tirar endavant l’obra que preveu l’Executiu. Des del Govern, s’ha inclòs en el pressupost del 2023 el que serà la desviació en si mateixa, i sumarà 15,7 milions d’euros en plurianuals. Serà, definitivament, el gran projecte en l’àmbit de la xarxa viària per als pròxims anys. Aproximadament, fins al 2024.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending