Marsol, confinada per un contacte amb un positiu de coronavirus

La cònsol major d’Andorra la Vella està treballant des del seu domicili, s’ha sotmès ja a una primera TMA que ha donat negatiu i ara espera una segona prova que descarti definitivament el contagi

Comentaris

Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella.
Conxita Marsol, cònsol major d'Andorra la Vella.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, s’ha hagut de confinar al seu domicili en haver estat contacte d’una persona diagnosticada amb coronavirus. La mandatària es troba bé i, de fet, ha donat negatiu en una primera prova TMA a la qual s’ha sotmès. Per ara, treballa des de casa seva.

Queda clar que el coronavirus també està afectant la classe política. A Andorra ja són diversos els casos de persones d’aquest àmbit que o bé han passat la malaltia o bé s’han hagut de confinar per haver estat contacte d’alguna pacient, començant pel mateix ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ja al març. Qui tampoc s’ha pogut escapar és Marsol.

La cònsol major de la capital s’ha hagut d’aïllar al seu domicili després que una persona amb la qual va estar en contacte hagi estat diagnosticada amb la Covid-19. Es tracta, de fet, del protocol habitual en aquests casos, que també marca la realització de proves TMA. La primera l’ha superada amb negatiu i està pendent d’una segona. Fins llavors, Marsol treballa al seu domicili.

La segona de les proves es farà aquest dijous. En funció del resultat, se sabrà si la cònsol pot assistir a la sessió de comú prevista per demà a la tarda. En cas que no hi pogués anar, seria David Astrié, cònsol menor, qui presidiria el ple.  

Comentaris (3)

Trending