Malestar veïnal a Sant Julià perquè encara no s’ha netejat el berenador afectat pel darrer botellot

Les restes de gots i ampolles continuen al Prat Gavatx, on un centenar de joves es van aplegar la matinada de diumenge

Brutícia derivada del botellot.
Brutícia derivada del botellot.

Veïns de Sant Julià no comprenen com mitja setmana després del botellot que hi va haver en un berenador de la carretera que porta cap a Ós de Civís, l’espai, conegut com a Prat Gavatx, encara continua ple de brutícia. Les restes dels gots, de les ampolles i de tota mena d’elements que es van usar en aquella trobada on haurien participat un centenar de joves es manté intacte.

Certament, asseguren els veïns molestos, és del tot recriminable el comportament incívic dels joves sobretot pel fet de deixar brut un espai que sol acollir, especialment els caps de setmana, moltes famílies que van a fer pícnics, però tampoc no comprenen com els serveis comunals o qui escaigui no hagin procedit a retirar la brossa.

Restes del botellot que hi hauria hagut la matinada de diumenge al berenador del Prat Gavatx.

Relacionat

Una seixantena d’identificats en un botellot a Bixessarri

En aquell botellot la policia hi va identificar una seixantena de joves d’entre 16 i 30 anys. N’hi hauria hagut més. Però una vegada van veure els agents, alguns dels participants van tocar pirandó. A aquells als quals van controlar, se’ls va aixecar acta i se’ls va notificar un procediment a l’empara de la Llei de seguretat pública, que caldrà veure si acabarà derivant en sancions efectives.

Comentaris (1)

Trending