Malestar a Ordino pel tancament ‘sine die’ d’un establiment concessionat pel comú

El bar de Prat de Call no ha obert la porta en tot l’hivern i continua igual tot i haver-se anunciat que aquest mes es posaria en marxa

Una imatge de l'establiment.
Una imatge de l'establiment.

Molts ciutadans d’Ordino no entenen com el comú tolera que un establiment de restauració que té adjudicat en concessió en un lloc de tant trànsit veïnal -de totes les edats- com la plaça del Prat de Call continuï tancat i, hores d’ara, ningú no sàpiga quan es posarà en marxa. Els veïns demanen que si el concessionari actual no n’ha de fer cap ús, que es rescindeixi el contracte i es torni a fer un concurs.

Les fonts consultades han assegurat que l’adjudicatari va aconseguir una mena d’acord amb el comú per tal de poder tenir tancat el local durant l’hivern més estricte per tal de poder disposar del personal necessari en els altres establiments que regenta. Això ja va comportar un cert malestar. Però aquest març que semblava que s’obriria el bar, tampoc no ha estat el cas. I això està comportant un enuig en una part de la parròquia.

D’aquí que reclamin la intervenció del comú per tal de forçar el concessionari a posar-se en marxa, perquè encara que sigui una explotació privada, no deixa de ser un establiment públic, un servei públic. Per tant, en cas de mantenir-se tancat, es demana que es busqui un nou explotador.

Etiquetes

Comentaris (4)

Trending