Majoral té les mans lliures per confeccionar la candidatura a les comunals

L'actual cònsol major de Sant Julià de Lòria i aspirant a la reelecció ja treballa en els noms que l'acompanyaran als comicis de desembre

Josep Majoral durant una reunió de poble.
Josep Majoral durant una reunió de poble. BRU NOYA

President d'Unió Laurediana i candidat a la reelecció com a cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ja treballa en la confecció de la llista. Té les mans totalment lliures per decidir els noms que l'acompanyaran en els comicis del proper mes de desembre.

El fet que les eleccions comunals es puguin celebrar el primer cap de setmana de desembre farà que les llistes es tanquin el mes d'octubre. Tot i que habitualment l'activitat política sol començar després de Meritxell, aquest any ja hi ha molts moviments tot i estar en ple mes d'agost. A Sant Julià de Lòria, Majoral ja elabora la seva candidatura. A les eleccions del 2019 va aconseguir fer una llista potent i amb cares noves com la de Maria Àngels Marfany, Diana Sánchez o Cristià March, i altres ja conegudes com Rossend Duró o Maria Servat.

El mandat no ha estat fàcil, primer per la pandèmia que va arribar pocs mesos després d'arribar al comú i segon per l'incendi del Centre Cultural i de Congressos Lauredià que ha deixat en segon pla successos com esllavissades o torrentades com la que va afectar Bixessarri. De cara als propers quatre anys, l'objectiu de Majoral es poder presentar una candidatura forta i que aglutini el màxim nombre de tendències polítiques.

Per això està obert a comptar amb representants d'altres partits, sigui quina sigui la seva ideologia però sense res a veure amb Laurèdia en Comú que va governar la corporació entre els anys 2015 i 2019. També hi pot haver independents, persones conegudes i ben relacionades a la parròquia però sense experiència política. L'actual cònsol és conscient que els propers quatre anys són molt importants.

Comentaris (10)

Trending