Jornada gratuïta per celebrar la posada en marxa de la piscina exterior dels Serradells

El comú ha programa un dia amb entrada lliure i jocs aquàtics després de tres estius durant els quals la instal·lació ha hagut de romandre tancada per les obres de reconstrucció de la interior

La piscina exterior dels Serradells tornarà a obrir.
La piscina exterior dels Serradells tornarà a obrir.

Tres estius sense piscina descoberta als Serradells viuran aquest divendres el seu final. El comú ha anunciat que la instal·lació, l’exterior, obrirà amb una jornada gratuïta per celebrar la Festa del Poble. Es farà amb activitats i jocs dirigides als infants, que a més podran gaudir d’inflables al pavelló esportiu. Pel que fa a la interior, continuen les obres amb l’objectiu de poder posar-la de nou en marxa a inicis d’agost.

Després d’aquests tres estius, es podrà tornar a gaudir de la piscina exterior del centre esportiu dels Serradells. Per celebrar-ho, s’ha programat una jornada de portes obertes. A banda, entre les dotze del migdia i les sis de la tarda hi haurà jocs aquàtics coordinats per monitors. L’accés serà gratuït.

Es tracta d’una activitat emmarcada en la Festa del Poble, que se celebra per Sant Joan a la capital. També està previst que, entre les onze del matí i les set de la tarda, els infants puguin jugar amb inflables que es posaran al pavelló de la instal·lació.

Des del comú s’ha informat que la piscina estarà oberta fins al 7 de setembre. Fins al 28 d’agost, cada dia de tres quarts d’onze del matí a un quart de vuit del vespre. Ja els darrers dies, només fins a un quart de sis de la tarda.

L’accés és gratuït per als socis del centre esportiu i per als infants menors de 3 anys, mentre que  l’entrada per als adults és de 6 euros i de 4,5 euros per als menors de 18 i majors de 65 anys. També hi ha la possibilitat d’adquirir un abonament de 10 tiquets per 45 euros.

Comentaris

Trending