‘Joguines musicals’ per animar l’eix comercial amb esperit nadalenc

La companyia francesa Remue Ménage protagonitza la primera actuació emmarcada en el Poblet de Nadal

Els integrants de la companyia francesa arribant a la plaça de la Rotonda.
Els integrants de la companyia francesa arribant a la plaça de la Rotonda. Toni Solanelles

L’eix comercial d’Andorra la Vella i l’entorn de la Plaça del Poble, transformat des d’aquest divendres en el Poblet de Nadal, ha esdevingut una gran caixa on unes ‘joguines musicals’ han estat les protagonistes. Els artistes de la companyia francesa Remue Ménage han protagonitzat la primera actuació emmarcada en el certamen de la capital, que arriba a la cinquena edició, marcada per una pandèmia que no permet celebracions gaire multitudinàries.

Poca gent en comparació en les edicions anteriors han seguit ‘Les Jouets’. Amb tot, i durant una bona estona, l’espina dorsal d’Andorra la Vella ha estat d’allò més animada. El Poblet de Nadal, que d’entrada arriba fins al 27 de desembre encara que es podria allargar fins al 7 de gener, té programats cinc espectacles, del qual, com s’ha dit, les joguines de Remue Ménage n’era el primer.

 

La resta d’actuacions seran el dilluns 7 de desembre (‘Fiers à Cheval’ de la companyia Des Quídams). El 12 de desembre la mateixa companyia portarà ‘Totems’. El 19 de desembre serà el torn de ‘La vie en rose’ de la companyia La belle Zana Bang bang i tancarà les actuacions la companyia Carromato amb ‘Big dancers’. En tots els casos les actuacions s’inicien a les 18.30 hores i tenen l’avinguda Meritxell i l’avinguda Príncep Benlloch d’escenari.

Etiquetes

Comentaris (3)

Trending