Inúu avança l’obertura al proper 18 de juliol

L’spa només per adults de Caldea tenia inicialment prevista la represa de l’activitat per a l’1 d’agost; l’espai infantil Likids romandrà tancat

Vista aèria de la nova llacuna panoràmica.
Vista aèria de la nova llacuna panoràmica. caldea

Caldea avança l’obertura d’Inúu, el seu espai només per a adults, al pròxim 18 de juliol, prevista inicialment per a l’1 d’agost. La companyia, i preveient un increment del nombre de reserves a partir de la segona meitat del mes de juliol, ha decidit reobrir aquest spa i recuperar a pràcticament tot el personal de l’ERTO.

L’aforament quedarà reduït de la capacitat total per garantir la distància d’1,5 metres entre grups de visitants. D’altra banda, s’intensificarà la higiene i desinfecció de totes les instal·lacions, es tractaran les aigües amb desinfectants d’alt espectre validats per l’OMS i es fixaran unes noves normes d’higiene com ara la dutxa obligatòria per oferir una experiència ‘wellness’ completa però en un entorn segur.

Els clients d’Inúu també podran gaudir de la nova llacuna panoràmica ja que l’entrada inclou l’accés lliure al termolúdic. Likids, l’spa d’accés exclusiu per a infants romandrà tancat temporalment.

Comentaris

Trending