Talls de subministrament elèctric dijous al matí per normalitzar el servei a Escaldes

FEDA ha informat que un cop buidada la zona de l’estació transformadora situada a la zona de l'aparcament de l’església s'ha constatat que cal fer entre les 6 i les 7.30 hores unes intervencions que afectaran els 150 clients

Comentaris

Zona on s'estan fent les obres de l'aparcament de l'església d'Escaldes
Zona on s'estan fent les obres de l'aparcament de l'església d'Escaldes FEDA

Una inundació poc després de la 1 del migdia d’aquest dimecres a les obres del nou aparcament que s’està construint a l’avinguda Carlemany davant l’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany ha afectat una estació transformadora (ET) soterrada que dona servei a 151 clients de la zona. Un cop avaluat el seu estat, des de FEDA s’ha informat que demà hi haurà talls de subministrament entre les 6 i 7.30 hores.

De fet, durant les maniobres que es duien a terme per garantir el servei i la seguretat, s’ha produït un tall del subministrament elèctric d’aproximadament 11 minuts de durada. A hores d’ara tots els clients han recuperat el servei.

La parapública informa que un cop buidada l’aigua de l’àrea afectada, l’equip de FEDA ha avaluat l’estat de l’ET i ha constatat que s’han de fer unes actuacions per normalitzar el servei. Les maniobres per reparar l’avaria obligaran a practicar talls de subministrament entre les 6 i les 7.30 hores del matí d’aquest dijous. Les interrupcions de subministrament afectaran edificis de l’avinguda Carlemany (n. 24, 26, 28, 41 i 45), el camí d’Ensucaranes (n. 3 i 5), la plaça Santa Anna, l’avinguda Copríncep De Gaulle (n. 1 i 2), el carrer d’Engordany (n. 1 al 16) i el carrer Santa Anna (n. 2 i 8).

L’estació transformadora que ha patit la inundació havia de ser retirada a curt termini per facilitar les obres de l’aparcament. Per no afectar el servei elèctric quan això sigui necessari, FEDA ha construït una ET provisional a peu de carrer que entrarà en funcionament pròximament per donar suport a la zona.

Comentaris (1)

Trending