La instal·lació del multifuncional a l’estadi comunal genera una bateria de preguntes del PS

Carmona, González i Samarra volen saber si ja hi ha decidida la ubicació de la infraestructura com ha deixat entreveure el ministre de Turisme i Telecomunicacions, Jordi Torres

Comentaris

González, Carmona i Samarra, consellers del PS a Andorra la Vella.
González, Carmona i Samarra, consellers del PS a Andorra la Vella.

Els consellers de PS+Independents al Comú d'Andorra la Vella, Dolors Carmona, Sergi González i Lídia Samarra, han presentat una demanda d'informació l'estadi comunal Joan Samarra. La voluntat és conèixer les queixes que hi ha en relació amb aquestes instal·lacions i la ubicació del multifuncional, que el ministre de Turisme i Telecomunicacions va assegurar que en construiria en aquest enclavament.

En concret, volen saber que hi ha de veritat en les declaracions del titular de turisme sobre si ja hi ha la ubicació decidida o no. Sobre aquest aspecte demanen per les conseqüències, de confirmar-se la construcció, sobre l'estadi així com per l'estat de desenvolupament del pla especial de la unitat d'actuació prevista al Pla d'Ordenació i Urbanisme Parroquial (POUP) per alliberar el sòl suficient perquè l'estadi quedi en propietat comunal.

En aquest punt, volen saber l'ocupació actual de la instal·lació esportiva, sol·licitant informació sobre el nombre de clubs que l'utilitzen, les federacions i les escoles hi practiquen esport. Finalment, també s'interessen pels canvis que ha causat la cessió de la instal·lació al FC Andorra, així com l'enuig generat en els usuaris per no poder-ne fer ús i ser-ne informats mitjançant un cartell a l'entrada de l'estadi.

Etiquetes

Comentaris

Trending