Queixes dels usuaris de Correos a Sant Julià per les cues i l’horari d’atenció

Les gestions a l'oficina laurediana només es poden fer de 10 a 11 del matí i des del comú ja s'ha demanat una ampliació d'aquest horari

Comentaris

Cua aquest divendres al matí a Correos de Sant Julià de Lòria.
Cua aquest divendres al matí a Correos de Sant Julià de Lòria. B.N.

Les cues i l'horari d'atenció provoquen la indignació dels usuaris de l'oficina de Correos a Sant Julià de Lòria. A l'interior i per les mesures de restricció del coronavirus només hi poden haver dos clients, cosa que provoca que la resta s'hagin d'esperar a l'exterior. L'oficina es va traslladar recentment per disposar d'unes instal·lacions més àmplies.

Aquest divendres a l'hora d'obertura hi havia una quinzena de persones esperant a fora. La indignació entre ells era ben palesa i ha augmentat quan la gestió d'un usuari ha superat els quinze minuts. L'oficina ha d'acollir també el servei de La Poste amb la qual cosa les cues poden ser més importants i també el temps d'espera.

La petició dels usuaris és que augmenti el temps d'atenció ja que consideren que una hora és insuficient. No hi ha un termini estipulat per al trasllat de La Poste, que encara continua operant a les dependències de l’edifici administratiu El Molí, a l'avinguda Rocafort. Des del comú de Sant Julià de Lòria ja s'ha demanat una ampliació de l'horari per poder millorar el servei.

 

Comentaris (1)

Trending