Indignació pel mal estat dels carrers de la capital

Diverses imatges publicades usuaris a les xarxes socials denuncien la brutícia que hi ha a diverses zones d’Andorra la Vella

Una imatge de la brutícia acumulada als carrers d'Andorra la Vella
Una imatge de la brutícia acumulada als carrers d'Andorra la Vella

Un usuari ha compartit en diverses piulades imatges que mostren la brutícia de diversos carrers d’Andorra la Vella, traslladant el seu malestar. A les imatges es pot veure que no es tracta únicament de zones apartades, sinó cèntriques que, en aquests dies, són transitades per centenars de turistes a totes hores.

“És igual l’hora, estan sempre igual de repugnants”, explica l’usuari d’aquesta xarxa social. Alguns veïns constaten que ja fa dies que perdura aquest mal estat dels carrers i voreres. La falta de pluja, que sempre dóna una netejada a aquesta mena de taques a terra, i la manca de neteja que, segons aquestes piulades, devia correspondre al comú, fa que tinguin un mal aspecte.

Un altre usuari exposa que “tenim els carrers fets un fàstic” i que els cubs per tirar la brossa estan plens de bosses al seu voltant. En aquest cas, es fa referència al fet que, com a mínim, al mes d’agost, la imatge de la capital devia ser d’una ciutat més neta i cuidada. Aquest mateix compte, en una piulada de dies anteriors, reclamava que “els comerciants demanem aigua”, adjuntant imatges del centre d’Andorra la Vella.

 

Etiquetes

Comentaris (25)

Trending