Incivisme i bretolades en el nou parc de Camp de Perot

Els veïns, que ja s’havien queixat de la proximitat de la instal·lació amb els seus pisos, denuncien el comportament d'alguns dels joves

Dos joves es disposen a marxar del parc quan hi havien accedit després del seu tancament.
Dos joves es disposen a marxar del parc quan hi havien accedit després del seu tancament.

El parc de Camp de Perot, a Sant Julià de Lòria, que es va inagurar aquest mes de març és objecte d’actes incívics i de bretolades per part d’infants i joves. Els veïns, que ja s’havien queixat de la proximitat de la instal·lació amb els seus pisos, denuncien algunes accions com ara entrar al parc saltant les tanques quan està tancat o destrosses de material.

El parc de Camp de Perot , fruit del primer procés participatiu engegat per la corporació laurediana ha provocat les queixes dels veïns. La instal·lació, inaugurada uns mesos després del que estava previst a causa de problemes de subministrament, es va engegar sense càmeres de videovigilància. Això ha fet que hi hagi infants i joves que hi entrin fora de les hores d’obertura. Alguns dels veïns han filmat i fotografiat aquestes intrusions així com alguns infants fent malbé materials.

L’equipament disposa d’un terreny de 1.000 metres quadrats distribuïts en quatre nivells entre els quals es poden trobar elements com llits elàstics, una tirolina, un banc de sorra, tobogans i altres estructures de joc, així com una font, un sanitari i un cobert per aixoplugar-se en cas de pluja o neu.

Comentaris (2)

Trending