“Hi ha un clar interès pels productes de segona mà”

La nova edició del Vide Dressing es posa en marxa a cavall de les Fontetes i la Closeta amb un molt bon nivell de vendes ja a la primera jornada

Assistents de la mostra de peces de roba de segona mà.
Assistents de la mostra de peces de roba de segona mà. REPORTATGE GRÀFIC: EDUARD COMELLAS / COMÚ DE LA MASSANA

“Hem aconseguit consolidar un esdeveniment centrat en les compres sostenibles i això vol dir que hi ha un clar interès pels productes de segona mà. Per tant, continuem apostant per dinamitzar la parròquia a través de mercats que fomenten l’economia circular.” Les paraules són del conseller de Turisme, Comerç i Dinamització del comú de la Massana, Josep Maria Garrallà. I es refereix al Vide Dressing.

La nova edició del certamen de roba usada s’ha posat en marxa aquest divendres amb un molt volum de vendes, segons que ha destacat la corporació massanenca. Enguany el Vide Dressing ha obert una hora abans que altres anys i també s’allargarà una hora més al vespre, fins les 8 de la tarda. En cada edició es van introduint millores, després de fer balanç entre l’equip organitzatiu i les paradistes.

Enguany hi ha vuitanta parades i força gent s’ha quedat en llista d’espera cosa que demostra la gran acceptació d’aquesta iniciativa que pretén fomentar l’economia circular. Les cònsols, Olga Molné i Eva Sansa, acompanyades pel conseller que està al capdavant del mercat, Josep Maria Garrallà, i altres membres de l’equip comunal, han recorregut tot el mercat, des de la sala i vestíbul de la Closeta fins a l’edifici de les Fontetes.

La cònsol, Olga Molné, mirant-se una peça de roba.
La cònsol, Olga Molné, mirant-se una peça de roba.

Molné ha remarcat l’alta participació i també la qualitat de les parades, tant pel que fa als productes com pel que fa a la seva presentació, un tema en el qual es dedica molta atenció. Per la seva banda, les paradistes s’han mostrat molt contestes de com està anant aquesta primera jornada en què ja han fet moltes vendes. Des de la passada edició, el mercat es distribueix pels dos espais per poder acollir el màxim de participants.

Els visitants, a més de fer les seves compres, també podran participar al sorteig d’una panera gastronòmica. Només cal omplir una butlleta indicant el motiu pel qual s’és fan del Vide Dressing i quina és la parada preferida. D’altra banda, durant tot el cap de setmana hi haurà tallers infantils, perquè la canalla s’entretingui mentre els pares fan les compres. Un altre aspecte important és la promoció de l’esdeveniment, en la qual s’impliquen els restauradors i comerciants de la parròquia, a més dels propis paradistes.

Comentaris (1)

Trending