Formacions telemàtiques per a les entitats sense ànim de lucre d’Andorra la Vella

L’objectiu de les jornades formatives és donar a conèixer com crear espais de reflexió i col·laboració a través d’Internet

Comentaris

Cartell de la iniciativa
Cartell de la iniciativa

El Servei de Participació ciutadana organitza una nova edició de jornades formatives gratuïtes adreçades a les associacions sense ànim de lucre inscrites al Registre Comunal d’Associacions d’Andorra la Vella. En aquesta ocasió, i sota el títol ‘Fent xarxa!’, s’han programat quatre sessions telemàtiques per ajudar a les entitats a crear espais de reflexió i de col·laboració a través d’Internet. La temàtica s’ha escollit atenent a les demandes dels participants, que busquen generar aquestes interaccions amb l’objectiu de compartir experiències.  

La primera conferència, la qual es farà el 25 de febrer es titula ‘El repte del treball col·laboratiu en temps de pandèmia’, anirà a càrrec del politòleg Roger Buch, que també és responsable del Programa d'innovació i qualitat democràtica de la Generalitat de Catalunya, professor de la Universitat Ramon Llull i expert en participació i tercer sector. Per a l'11 i el 16 de març s’ha organitzat una formació pràctica sobre l'ús de les eines de Google amb Joaquim Carbonell, soci director de NEOS coneixement i aprenentatge; i, el 18 de març, com a cloenda, hi haurà una trobada amb el personal del Servei de Participació Ciutadana per compartir experiències i fer propostes de futur. Totes les propostes es desenvoluparan telemàticament a les 20:30 del vespre.  

Segons explica Participació Ciutadana, es va detectar fa anys la necessitat d’oferir eines específiques a les entitats d’Andorra la Vella davant els dubtes que plantegen de manera recurrent, per la qual cosa el 2016 es van començar a desenvolupar jornades formatives. Amb anterioritat s’han celebrat sessions sobre comptabilitat, organització, protecció de dades, comunicació interna i externa i captació i fidelització de socis. Les places a les jornades ‘Fent xarxa!’ són limitades i requereixen inscripció prèvia al servei mitjançant el correu electrònic participacio@comuandorra.ad, el telèfon 730 043 o el WhatsApp 694093. 

Etiquetes

Comentaris

Trending