La Fira de Santa Llúcia de Sant Julià tindrà 31 paradetes i el protagonisme del torró d'Agramunt

Se celebrarà els dies 5 i 6 de desembre amb la presència de productors locals i artesans de la parròquia laurediana

La Fira de Santa Llúcia s'ha presentat aquest dijous en roda de premsa.
La Fira de Santa Llúcia s'ha presentat aquest dijous en roda de premsa. Comú de Sant Julià de Lòria

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral; i l'alcaldessa d'Agramunt, Sílvia Fernández, han presentat aquest dijous la 36a edició de la Fira de Santa Llúcia, que se celebrarà el  5 i 6 de desembre a la plaça de la Germandat. Enguany hi haurà 31 paradistes, deu més que en l'edició anterior.

El protagonisme del certamen seran les activitats relacionades amb el torró d'Agramunt, i el joc del Catxo, un tradicional joc de cartes que utilitzaven antigament els torronaires per vendre el torró d'Agramunt en fires i mercats. Sílvia Fernández considera que  l  “és una oportunitat per desestacionalitzar i internacionalitzar el torró d’Agramunt” mentre que Josep Majoral creu que "la fira i la resta d’activitats de Nadal ens ajudaran a portar llum i alegria a unes festes diferents”.

La majoria de parades seran gastronòmiques i estaran formades per productors locals i artesans de la parròquia. N'hi haurà a la plaça de la Germandat però també a l'avinguda Verge de Canólich. La inauguració serà el dissabte dia 5 de desembre a les deu del matí. Hi ha haurà actuacions musicals, un taller de galetes i un de boles de Nadal.

Comentaris

Trending