La Fira de l’Automòbil de Sant Julià tanca portes amb 34 vehicles venuts

Els expositors han puntuat la mostra entre 8 i 10 i demanen al comú lauredià més espai de cara a l’edició del 2022

Cotxes exposats aquest diumenge a la fira.
Cotxes exposats aquest diumenge a la fira. COMU SANT JULIÀ DE LÒRIA

El cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral ha fet un balanç positiu de la 3a edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió i de l’Autocaravana que ha tingut lloc aquest cap de setmana. Les notes que han posat els expositors són entre 8 i 10. "Això és una mostra que han estat contents. I una altra mostra és que s'han venut 34 vehicles i entre ells quatre autocaravanes". La pluja, que ha fet acte de presència durant alguna estona aquest diumenge, ha tingut poca incidència en el desenvolupament de la fira.

Majoral ha afegit que "encara queden transaccions per acabar de tancar". Ha valorat també el fet que "aquest cap de setmana hi ha hagut força moviment a la parròquia". El cònsol ha recordat que l'objectiu "era dinamitzar la parròquia i ajudar un sector com el de l'autòmobil que ho ha estat passant molt malament amb la pandèmia". L'èxit de la fira ha fet que ja es pensi en l'edició de l'any vinent. "Els concessionaris ens han demanat més espai per exposar els seus vehicles i és un aspecte que treballarem de cara al 2022". 

La fira ha comptat amb la presència d'uns 150 vehicles, un proveïdor d’equipaments i accessoris i una entitat bancària. La seva celebració ha coincidit amb la Ruta de la Tapa i Majoral ha indicat que la setmana vinent podran avaluar l'impacte del certamen en els bars i restaurants de la parròquia.

Comentaris (3)

Trending