El FesTapa d’Encamp pot amb la tempesta

L’acte s’ha endarrerit unes hores per esquivar la pluja que ha afectat aquesta tarda el país però se celebra amb bona presència de públic en una jornada final de la festa del Poble que conclourà amb la Nit de Bruixes i el castell de focs

Gent menjant les tapes proposades.
Gent menjant les tapes proposades. COMU ENCAMP

La tempesta que ha afectat aquesta tarda el Principat també ha fet la guitza a les activitats del darrer dia de la Festa del Poble a Encamp. L’acte gros de la jornada, el FesTapa, ha perillat durant una estona, però finalment, encara que començant més tard del previst, s’ha pogut celebrar, amb un bon nombre de parroquians que s’han apropat a tastar els plats preparats per fins a una desena de restauradors del poble.

El FesTapa, inicialment, s’havia de celebrar a les quatre de la tarda, per donar pas posteriorment a altres activitats, també a l’aire lliure, a l’aparcament. La pluja, però, ha esguerrat els plans. Ha tocat esperar. S’ha optat per endarrerir l’esdeveniment fins a dos quarts de vuit, confiant que la tempesta parés.

I així ha estat. Tot i que sota el cel encara ennuvolat, la fira gastronòmica s’ha pogut celebrar. Els encampadans han pogut tastar les propostes dels restauradors participants i votar per la seva favorita.

La festa del Poble acabarà aquest vespre amb dos actes ja més tradicionals. Per un costat, la nit de bruixes que ha d’omplir novament de màgia el carrer Major. Per l’altre, el castell de focs artificials, des del pont de les Riberaygües.

Els restauradors ensenyen els plats.
Els restauradors ensenyen els plats.

Etiquetes

Comentaris (1)

Trending