La festa de la parròquia d'Escaldes donarà la recaptació del plat commemoratiu al Banc d'Aliments

La celebració d'aquest diumenge no comptarà amb l'arrossada popular presencial

Batucada en una edició anterior de la festa de la parròquia.
Batucada en una edició anterior de la festa de la parròquia. ARXIU

Escaldes-Engordany  celebra aquest diumenge el 42è aniversari de la seva creació com a parròquia. Aquest any, però, l'acte més popular que és l'arrossada no es podrà fer de manera presencial. Tot i això, s'ha volgut mantenir la tradició del Plat Commemoratiu. Es pot adquirir al servei de Tràmits del comú i a l’Oficina de Turisme, a la Plaça Santa Anna. La recaptació íntegra anirà a ajudar a la gent amb més necessitats, a través del Banc d’Aliments de la Creu Roja.

La cònsol major Rosa Gili considera que "un any més, la celebració de la festa de la parròquia representa un pas endavant de cohesió i relació entre els ciutadans i veïns que hi viuen i hi treballen. Una festa, presidida per la tradicional arrossada popular, que en aquesta edició cal celebrar de forma diferent". L'arrossada és l'acte amb més participació però durant la jornada hi havia altres activitats com les sardanes o el concert.

El comú ha creat una pagina web especial per aquesta commemoració perquè totes les persones que ho vulguin puguin veure la felicitació de l'equip comunal amb Rosa Gili al capdavant.

 

 

Etiquetes

Comentaris

Trending