La Festa Major de Santa Coloma recupera alguns dels esdeveniments més populars

Després de la missa solemne de diumenge, tindrà lloc l’aperitiu i l’arrossada, que s’havien suspès l’edició passada per precaució davant la pandèmia

La Festa Major de Santa Coloma en anys anteriors
La Festa Major de Santa Coloma en anys anteriors

La Comissió de festes de Santa Coloma ha organitzat una Festa Major sense restriccions. Així doncs, recupera alguns dels esdeveniments més populars i multitudinaris, com l’aperitiu i l’arrossada popular, que l’any passat es van suspendre per evitar contagis de Covid-19.

El tret de sortida de la Festa Major serà el dissabte, 20 d’agost, a les 10:30h amb la gran traca pels carrers de Santa Coloma. A la tarda, concurs de petanca, gimcana infantil i concurs de menjar flams. El ball de nit amb Kool Age iniciarà les activitats nocturnes a les 23 h. A la mitjanit, gimcana nocturna, i a la 1 de la matinada, concert de Manu & The Vodka’s i discomòbil.

El diumenge 21 a les 12 del migdia se celebrarà la missa solemne a l’església de Santa Coloma, seguida d’un aperitiu a la Plaça Major. Alhora, es farà una ballada de sardanes amb la cobla Juvenil Ciutat de Solsona a l’aparcament d’Enclar, on a les dues del migdia se servirà l’arrossada popular. A la tarda, concurs de botifarra, havaneres i rom cremat, i ball de tarda per a la gent gran. Diumenge se celebrarà la Nit de Rock amb actuacions dels grups Freyja, Perifèria i Pas’N’fals, que acabarà amb discomòbil a la matinada.

Les activitats de l’últim dia de Festa major (dilluns 22), començaran a les 11 del matí amb la Festa de l’escuma a la plaça major. A la tarda, karaoke i xocolatada a les cinc. I a partir de les 22.30 hores, fi de festa a l’aparcament d’Enclar amb el ball de nit a càrrec de Duet Join, i la discomòbil amenitzada per DJ Andrius.

Comentaris

Trending