L'aparcament del Fener es tancarà el dia 6

Deixarà d’estar operatiu per a començar amb les obres d’urbanització del terreny que culminaran amb la construcció del centre comercial

L'aparcament del Fener 1.
L'aparcament del Fener 1. ARXIU

El tancament de l’aparcament comunal del Fener 1 ja estava previst, però es farà definitiu el pròxim 6 d’abril. Les obres que s’iniciaran després de Pasqua fan que sigui necessari retirar tots els vehicles abans de la mitjanit del dilluns, dia 5. Amb la previsió de la pèrdua d’aquest espai, el comú d’Andorra la Vella va habilitar en el seu moment l’aparcament Valira, amb 200 places, el 2018.

El dia 5 serà l’últim dia operatiu de l’aparcament comunal Fener 1, l’endemà de Pasqua ja es començaran amb les obres d’urbanització del terreny, que passarà a acollir un centre comercial. Des del comú d’Andorra la Vella, han assegurat que es mantindran operatives les 105 places de l’annex, Fener 2. Una bona part d’aquest terreny ha passat a ser propietat pública i, una vegada finalitzin les obres, la parròquia disposarà de 800 places noves.

A més, amb la previsió de la pèrdua de 245 espais d’aparcament a Andorra la Vella, el comú va posar en marxa el Valira l’octubre de 2018, que ofereix 184 places. Aquest pàrquing és una de les alternatives de la zona, sumat a l’oferta privada, com els situats a l’avinguda Tarragona. També al tram situat entre la rotonda de la Dama de Gel i l’Estació Nacional d’Autobusos, hi ha disponibles 2.200 places d’aparcament públiques de rotació. Tot i això, des del comú promouen la reducció de l’ús del vehicle privat, fomenten els desplaçaments a peu i animen a utilitzar el transport públic comunal.

Etiquetes

Comentaris (2)

Trending